LÄMMITYS- JA KÄYTTÖVESIREMONTIT

Käyttövesiputket kuluvat vuosien saatossa ja ne kannattaa uusia viimeistään 25–30 vuoden iässä. Tällöin vuotoriski on jo melkoisen suuri, joten ajoissa teetetty remontti säästää myös muita kustannuksia.

HYBRIDHOME LÄMMITYSJÄRJESTELMÄ

Hybridhome-lämmitysjärjestelmä kattaa talouden lämmityksen ja lämpimän käyttöveden tarpeet ja tuottaa lämmitysenergian aina energiatehokkaimmalla tavalla eri vuodenaikoina.

Hybridhome-järjestelmä muodostuu useista eri komponenteista, jotka on suunniteltu ja valmistettu yhteensopivaksi järjestelmäksi. Lämmitysjärjestelmän keskipiste on hybridivaraaja, joka sijoitetaan tekniseen tilaan.

Varaajaa voidaan lämmittää takalla, aurinkokeräimillä, ilma-vesilämpöpumpulla ja sähkövastuksella. Näin saadaan aina hyödynnettyä energia tehokkain lämmitysmuoto. Varaajasta lämpö jaetaan tasaisesti vesikiertoisen lämmitysverkon kautta. Vesikiertoisessa lämmityksessä käytetään useimmiten lattialämmitystä tai patteriverkostoa.

Kesällä ja aurinkoisella ilmassa saadaan aurinkokeräimistä ilmaista energiaa ja sähköä kuluu ainoastaan ohjaimen ja kiertovesipumpun käyttöön. Tämä energia riittää kattamaan kesäaikaan käyttöveden ja lämmityksen tarpeet. Kun lämmitystarve kasvaa, varaaja voidaan lämmittää takalla; muut lämmitysmuodot kontrolloivat lämpötilaa ja käynnistyvät ainoastaan tarvittaessa.

Hybridhome ja sen osat sopivat uudis- ja saneerauskohteisiin.

Palvelut

Viemärisaneeraus

Viemäriverkoston saneeraukset toteutamme sertifioidulla TKR -viemärisaneerausmenetelmällä , sukittamalla tai nykyaikaisella hybridijärjestelmällä.

Lue lisää

Lämmitys- ja käyttövesiremontit

Käyttövesiputket kuluvat vuosien saatossa ja ne kannattaa uusia viimeistään 25–30 vuoden iässä. Uusi siis omasi hyvissä ajoin!

Lue lisää

ILMANVAIHTOPUHDISTUKSET

Huollettu ilmanvaihtojärjestelmä takaa raikkaan sisäilman niin kotona kuin työpaikalla. Huono ja epäpuhdas sisäilma voi aiheuttaa terveyshaittoja, kosteusvaurioita rakenteisiin ja olla paloturvallisuusriski.

Lue lisää

Ilmalämpöpumput

Nykyaikaisella ilmalämpöpumpulla lämmität tehokkaasti myös kovalla pakkasella. Kesällä ilmalämpöpumppu raikastaa ja viilentää tehokkaasti huoneilmaa ja lisää viihtyisyyttä.

Lue lisää

LÄMMITYSJÄRJESTELMÄT

MAALÄMPÖ

Lämpöpumppujärjestelmät tarjoavat mahdollisuuksia taloutesi energiakustannusten pienentämiseen. Korkealuokkainen lämpöpumppu alentaa lämmityskustannuksiasi ja nostaa kiinteistösi arvoa.

Lue lisää

ILMA-VESI

Ilma-vesilämpöpumppu sitoo ulkoilmasta lämpöenergiaa ja luovuttaa sen varaajaan korkealla hyötysuhteella. Järjestelmällä voidaankin säästää n. 40-60% lämmityskustannuksista suoraan sähkölämmitykseen verrattuna.

Lue lisää

HYBRIDIJÄRJESTELMÄT

Hybridhome-lämmitysjärjestelmä kattaa talouden lämmityksen ja lämpimän käyttöveden tarpeet ja tuottaa lämmitysenergian aina energiatehokkaimmalla tavalla eri vuodenaikoina.

Lue lisää

LATTIALÄMMITYS

Vesikiertoinen Multitherm lattialämmitys sopii niin uudis,- kuin saneerauskohteisiin oli lattiamateriaali puuta, betonia tai mitä tahansa. Multitherm lattialämmitys on laadukas ja toimintavarma järjestelmä.

Lue lisää

Pyydä tarjous tai jätä viesti