LÄMMITYS- JA KÄYTTÖVESIREMONTIT

Käyttövesiputket kuluvat vuosien saatossa ja ne kannattaa uusia viimeistään 25–30 vuoden iässä. Tällöin vuotoriski on jo melkoisen suuri, joten ajoissa teetetty remontti säästää myös muita kustannuksia.

ILMA-VESILÄMPÖPUMPPU

Keskeisenä osana Hybridhome-järjestelmää toimii Fujitsun valmistama ilma-vesilämpöpumppu, joka luovuttaa lämpöä vesikeskuslämmityksen lattia- tai patterikiertoiseen järjestelmään.

Laitteella voidaan samalla lämmittää myös käyttövesi ja uima-altaan vesi.

MIKÄ ON ILMALÄMPÖPUMPPU?

Ilma-vesilämpöpumppu sitoo ulkoilmasta lämpöenergiaa ja luovuttaa sen varaajaan korkealla hyötysuhteella.

Tuottaakseen 3-5 kW lämpöenergiaa se tarvitsee vain 1 kW energiaa sähköverkosta.

Ilmavesilämpöpumpulla voidaankin säästää n. 40-60% lämmitysenergiakustannuksista suoraan sähkölämmitykseen verrattuna.

Lisäksi ilma-vesilämpöpumppu on lämmitysjärjestelmänä paitsi taloudellinen myös ympäristöystävällinen, sen hiilidioksidipäästöt ovat merkittävästi tavanomaisia sähkö- ja öljylämmityksiä pienemmät.

ILMA-VESILÄMPÖPUMPUN ETUJA

  • Matalat käyttökustannukset
  • Puhdas ja terveellinen – ei polttimia, ei palokaasuja
  • Pitkäikäinen ja helppo huoltaa
  • Ympäristöystävällinen – vähemmän CO-päästöjä

TEHOKAS LÄMMITTÄJÄ

Fujitsun High Power -mallit takaavat korkean lähtevän veden lämpötilan sekä suuren tehon myös alhaisilla ulkolämpötiloilla.

Korkea lähtevän veden lämpötila 60°C saavutetaan ilman sähkövastuksia ulkolämpötilan ollessa -20°C.

Stiebel ilma-vesi  laitteet

 

 

 

Palvelut

Viemärisaneeraus

Viemäriverkoston saneeraukset toteutamme sertifioidulla TKR -viemärisaneerausmenetelmällä , sukittamalla tai nykyaikaisella hybridijärjestelmällä.

Lue lisää

Lämmitys- ja käyttövesiremontit

Käyttövesiputket kuluvat vuosien saatossa ja ne kannattaa uusia viimeistään 25–30 vuoden iässä. Uusi siis omasi hyvissä ajoin!

Lue lisää

ILMANVAIHTOPUHDISTUKSET

Huollettu ilmanvaihtojärjestelmä takaa raikkaan sisäilman niin kotona kuin työpaikalla. Huono ja epäpuhdas sisäilma voi aiheuttaa terveyshaittoja, kosteusvaurioita rakenteisiin ja olla paloturvallisuusriski.

Lue lisää

Ilmalämpöpumput

Nykyaikaisella ilmalämpöpumpulla lämmität tehokkaasti myös kovalla pakkasella. Kesällä ilmalämpöpumppu raikastaa ja viilentää tehokkaasti huoneilmaa ja lisää viihtyisyyttä.

Lue lisää

JÄTEVESIJÄRJESTELMIEN SUUNNITTELU JA RAKENTAMINEN

LVI Dimeks Oy suunnittelee ja toteuttaa jätevesijärjestelmiä haja-asutusalueille.

Lue lisää

DIMEKS REMONTTIPALVELUT

Dimeks remonttipalvelut toteuttaa ammattitaidolla kaikki huoneistoremonttityöt – pintaremonteista kokonaisvaltaisiin muutostöihin ja uudisrakentamiseen. 

Lue lisää

Salaojat

Salaojajärjestelmä on rakennuksen ulkopuolella, maan sisässä oleva järjestelmä, joka kerää veden pois rakennuksen vierustalta ja alta.

Lue lisää

LÄMMITYSJÄRJESTELMÄT

MAALÄMPÖ

Lämpöpumppujärjestelmät tarjoavat mahdollisuuksia taloutesi energiakustannusten pienentämiseen. Korkealuokkainen lämpöpumppu alentaa lämmityskustannuksiasi ja nostaa kiinteistösi arvoa.

Lue lisää

ILMA-VESI

Ilma-vesilämpöpumppu sitoo ulkoilmasta lämpöenergiaa ja luovuttaa sen varaajaan korkealla hyötysuhteella. Järjestelmällä voidaankin säästää n. 40-60% lämmityskustannuksista suoraan sähkölämmitykseen verrattuna.

Lue lisää

HYBRIDIJÄRJESTELMÄT

Hybridhome-lämmitysjärjestelmä kattaa talouden lämmityksen ja lämpimän käyttöveden tarpeet ja tuottaa lämmitysenergian aina energiatehokkaimmalla tavalla eri vuodenaikoina.

Lue lisää

LATTIALÄMMITYS

Vesikiertoinen Multitherm lattialämmitys sopii niin uudis,- kuin saneerauskohteisiin oli lattiamateriaali puuta, betonia tai mitä tahansa. Multitherm lattialämmitys on laadukas ja toimintavarma järjestelmä.

Lue lisää

Pyydä tarjous tai jätä viesti