LÄMMITYS- JA KÄYTTÖVESIREMONTIT

Käyttövesiputket kuluvat vuosien saatossa ja ne kannattaa uusia viimeistään 25–30 vuoden iässä. Tällöin vuotoriski on jo melkoisen suuri, joten ajoissa teetetty remontti säästää myös muita kustannuksia.

KÄYTTÖVESI- JA LÄMPÖVERKKOREMONTIT GERPEX -KOMPOSIITTIJÄRJESTELMÄLLÄ

KÄYTTÖVESIREMONTIT

Käyttövesiputket kuluvat vuosien saatossa ja ne kannattaa uusia viimeistään 25–30 vuoden iässä. Tällöin vuotoriski on jo melkoisen suuri, joten ajoissa teetetty remontti säästää myös muita kustannuksia. Jos vahinko ehtii tapahtua saattaa vakuutusyhtiön korvausvastuu jäädä nollaan ikävähennysten myötä!

Gerpex – käyttövesiremontti tehdään rakenteita rikkomatta. Sujuva remontti toteutetaan pintaan asennettavilla ruostevapailla Gerpex – komposiittiputkilla 2-5 päivässä ja tilaaja voi asua kotonaan koko remontin ajan. Veden käyttöön tulee katkos vain kerran, kun vanha järjestelmä suljetaan ja uusi putkisto otetaan käyttöön.
Luotettava urakoitsija kartoittaa remontin tarpeen talon nykyisen järjestelmän pohjalta, tekee tarjouksen sekä toteuttaa ja valvoo urakan alusta loppuun saakka. Ammattilaisella teetetty käyttövesiremontti kestää ja parantaa asumismukavuutta vuosikymmeniksi eteenpäin.

Lisäksi uusittu käyttövesiputkisto pienentää vesivahinkoriskiä ja nostaa myös talon jälleenmyyntiarvoa!

LÄMPÖVERKKOREMONTIT

Käyttövesiremontin yhteydessä kannattaa uusia myös vesikiertoinen patterijärjestelmä. Niiden rakenteellinen elinikä on materiaalista riippuen 30–50 vuotta. Varsinkin yli 30 vuotta vanhassa talossa, jossa putket kulkevat alapohjan sisällä, suositellaan putkien kuntokartoitusta. Vuosien myötä korroosio tukkii lämpöputkiston ja tekee siitä hankalasti säädettävän. Puutteellisesti toimiva lämmitysjärjestelmä tuhlaa energiaa ja lisää suotta lämmityskustannuksia. Vanhentuneet lämpöputket ovat myös suuri vesivahinkoriski.

Lämpöremontissa vaihdetaan koko lämmönjakoputkisto ruostevapaaseen komposiittiputkeen. Putket asennetaan pintaan rakenteita rikkomatta. Suosittelemme lämpöpatterien vaihtoa samalla uusiin energiatehokkaisiin malleihin. Tarvittaessa lämmönlähde vaihdetaan esim. öljystä maalämpöön. Patteriverkoston remontti toteutetaan usein käyttövesiremontin yhteydessä.

Noin viikossa toteutettu lämpöremontti ei juurikaan häiritse asumista vaan lisää viihtyisyyttä ja säästää lämmityskustannuksia tulevaisuudessa!

Palvelut

Viemärisaneeraus

Viemäriverkoston saneeraukset toteutamme sertifioidulla TKR -viemärisaneerausmenetelmällä , sukittamalla tai nykyaikaisella hybridijärjestelmällä.

Lue lisää

Lämmitys- ja käyttövesiremontit

Käyttövesiputket kuluvat vuosien saatossa ja ne kannattaa uusia viimeistään 25–30 vuoden iässä. Uusi siis omasi hyvissä ajoin!

Lue lisää

ILMANVAIHTOPUHDISTUKSET

Huollettu ilmanvaihtojärjestelmä takaa raikkaan sisäilman niin kotona kuin työpaikalla. Huono ja epäpuhdas sisäilma voi aiheuttaa terveyshaittoja, kosteusvaurioita rakenteisiin ja olla paloturvallisuusriski.

Lue lisää

Ilmalämpöpumput

Nykyaikaisella ilmalämpöpumpulla lämmität tehokkaasti myös kovalla pakkasella. Kesällä ilmalämpöpumppu raikastaa ja viilentää tehokkaasti huoneilmaa ja lisää viihtyisyyttä.

Lue lisää

JÄTEVESIJÄRJESTELMIEN SUUNNITTELU JA RAKENTAMINEN

LVI Dimeks Oy suunnittelee ja toteuttaa jätevesijärjestelmiä haja-asutusalueille.

Lue lisää

DIMEKS REMONTTIPALVELUT

Dimeks remonttipalvelut toteuttaa ammattitaidolla kaikki huoneistoremonttityöt – pintaremonteista kokonaisvaltaisiin muutostöihin ja uudisrakentamiseen. 

Lue lisää

Salaojat

Salaojajärjestelmä on rakennuksen ulkopuolella, maan sisässä oleva järjestelmä, joka kerää veden pois rakennuksen vierustalta ja alta.

Lue lisää

LÄMMITYSJÄRJESTELMÄT

MAALÄMPÖ

Lämpöpumppujärjestelmät tarjoavat mahdollisuuksia taloutesi energiakustannusten pienentämiseen. Korkealuokkainen lämpöpumppu alentaa lämmityskustannuksiasi ja nostaa kiinteistösi arvoa.

Lue lisää

ILMA-VESI

Ilma-vesilämpöpumppu sitoo ulkoilmasta lämpöenergiaa ja luovuttaa sen varaajaan korkealla hyötysuhteella. Järjestelmällä voidaankin säästää n. 40-60% lämmityskustannuksista suoraan sähkölämmitykseen verrattuna.

Lue lisää

HYBRIDIJÄRJESTELMÄT

Hybridhome-lämmitysjärjestelmä kattaa talouden lämmityksen ja lämpimän käyttöveden tarpeet ja tuottaa lämmitysenergian aina energiatehokkaimmalla tavalla eri vuodenaikoina.

Lue lisää

LATTIALÄMMITYS

Vesikiertoinen Multitherm lattialämmitys sopii niin uudis,- kuin saneerauskohteisiin oli lattiamateriaali puuta, betonia tai mitä tahansa. Multitherm lattialämmitys on laadukas ja toimintavarma järjestelmä.

Lue lisää

Pyydä tarjous tai jätä viesti