HYBRIDHOME LÄMMITYSJÄRJESTELMÄ

Hybridhome-lämmitysjärjestelmä kattaa talouden lämmityksen ja lämpimän käyttöveden tarpeet ja tuottaa lämmitysenergian aina energiatehokkaimmalla tavalla eri vuodenaikoina.

Hybridhome-järjestelmä muodostuu useista eri komponenteista, jotka on suunniteltu ja valmistettu yhteensopivaksi järjestelmäksi. Lämmitysjärjestelmän keskipiste on hybridivaraaja, joka sijoitetaan tekniseen tilaan.

Varaajaa voidaan lämmittää takalla, aurinkokeräimillä, ilma-vesilämpöpumpulla ja sähkövastuksella. Näin saadaan aina hyödynnettyä energia tehokkain lämmitysmuoto. Varaajasta lämpö jaetaan tasaisesti vesikiertoisen lämmitysverkon kautta. Vesikiertoisessa lämmityksessä käytetään useimmiten lattialämmitystä tai patteriverkostoa.

Kesällä ja aurinkoisella ilmassa saadaan aurinkokeräimistä ilmaista energiaa ja sähköä kuluu ainoastaan ohjaimen ja kiertovesipumpun käyttöön. Tämä energia riittää kattamaan kesäaikaan käyttöveden ja lämmityksen tarpeet. Kun lämmitystarve kasvaa, varaaja voidaan lämmittää takalla; muut lämmitysmuodot kontrolloivat lämpötilaa ja käynnistyvät ainoastaan tarvittaessa.

Hybridhome ja sen osat sopivat uudis- ja saneerauskohteisiin.

 

 

hybridilämmitys

 

Me autamme sinua mielellämme jo suunnitteluvaiheessa, olipa kyse sitten

taloyhtiön linjasaneerauksesta tai pientalon jätevesijärjestelmästä.

Haluamme olla alusta asti mukana aktiivisesti ja auttaa toteuttamaan kestäviä ratkaisuja.

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Yhteystiedot
Osoite
Palvelut
Valitse palvelut joista haluat kiinteähintaisen tarjouksen tai lisätietoa
5 + 10 =
Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.