Patteriverkosto

LÄMPÖVERKKOREMONTIT

Vesikiertoinen patteriverkosto on suosittu lämmönjakotapa niin kerros- rivi- kuin omakotitaloissakin. Niiden rakenteellinen elinikä on materiaalista riippuen 30–50 vuotta. Varsinkin yli 30 vuotta vanhassa talossa, jossa putket kulkevat alapohjan sisällä, suositellaan putkien kuntokartoitusta. Vuosien myötä korroosio tukkii lämpöputkiston ja tekee siitä hankalasti säädettävän. Puutteellisesti toimiva lämmitysjärjestelmä tuhlaa energiaa ja lisää suotta lämmityskustannuksia. Vanhentuneet lämpöputket ovat myös suuri vesivahinkoriski.

Lämpöremontissa vaihdetaan koko lämmönjakoputkisto ruostevapaaseen komposiittiputkeen. Putket asennetaan pintaan rakenteita rikkomatta. Suosittelemme lämpöpatterien vaihtoa samalla uusiin energiatehokkaisiin malleihin. Tarvittaessa lämmönlähde vaihdetaan esim. öljystä maalämpöön. Patteriverkoston remontti toteutetaan usein käyttövesiremontin yhteydessä.

Noin viikossa toteutettu lämpöremontti ei juurikaan häiritse asumista, vaan lisää viihtyisyyttä ja säästää lämmityskustannuksia tulevaisuudessa!

Me autamme sinua mielellämme jo suunnitteluvaiheessa, olipa kyse sitten

taloyhtiön linjasaneerauksesta tai pientalon jätevesijärjestelmästä.

Haluamme olla alusta asti mukana aktiivisesti ja auttaa toteuttamaan kestäviä ratkaisuja.

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous

Yhteystiedot
Osoite
Palvelut
Valitse palvelut joista haluat kiinteähintaisen tarjouksen tai lisätietoa
8 + 1 =
Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.